Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω βαριάς χιονόπτωσης

Αυτοί οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω βαριάς χιονόπτωσης

Κλειστοί για όλα τα οχήματα παραμένουν δρόμοι προς το Τρόοδος λόγω βαριάς χιονόπτωσης, ενώ κάποιοι είναι ανοικτοί για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η Αστυνομία διευκρινίζει πως, υπάρχουν και ανοικτοί δρόμοι για όλα τα οχήματα αλλά είναι αρκετά ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι ακόλουθοι δρόμοι λόγω βαριάς χιονόπτωσης:

• Πλατρών-Τροόδους
• Καρβουνά-Τροόδους
• Προδρόμου-Τροόδους,

Ανοικτοί δρόμοι για οχήματα με κίνηση και στους 4 τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες:

• Πεδουλά – Προδρόμου
• Πεδουλά – Pinewood- Κακοπετριάς
• Προδρόμου – Πλατρών
• Προδρόμου – Λεμύθου
• Λαγουδερών – Χανδριών
• Παλαιχωρίου – Αγρού

Ανοικτοί δρόμοι για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί και επικίνδυνοι:

• Πεδουλά – Μουτουλλά
• Κύκκου – Πεδουλά
• Κακοπετριάς – Καρβουνά
• Κακοπετριάς – Σπηλιών
• Καρβουνά – Κυπερούντας – Αγρού
• Αγρού – Παπούτσας

Επίσης, στον δρόμο Κύκκου – Κάμπου, έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος.

Στην επαρχία Πάφου, πυκνή ομίχλη παρατηρείται στον δρόμο Στατού – Αγίου Φωτίου Χρυσορογιάτισσας.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE