Την Πέμπτη θα ανακοινώσει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στον β γύρο ο Α. Δημητριάδης

Την Πέμπτη θα ανακοινώσει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στον β γύρο ο Α. Δημητριάδης

Δημοσιογραφική Διάσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τοποθετηθεί για το ποιον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας στον β γύρο των Εκλογών, θα παραθέσει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Αχιλλέας Δημητριάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το «Σίγμα», ο κ. Δημητριάδης θα αναμένει και το ποσοστό που θα λάβει στις σημερινές εκλογές, για να διαπιστωθούν και οι δυνατότητές του για δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος ή κινήματος.

Όπως μετέδωσε το «Σίγμα», ο κ. Δημητριάδης θα είναι ευχαριστημένος εάν λάβει ποσοστό κοντά στο 6,5%, ενώ με ικανοποίηση θα αντικρίσει και ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 3,6%, αφού με ένα τέτοιο ποσοστό εξασφαλίζει και εκπροσώπηση στη Βουλή, σε περίπτωση που δημιουργήσει κόμμα και κατέλθει στις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE