Συγκινούν οι απόδημοι στη Βρετανία - «Αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας και θέλουμε να ελευθερωθεί»

Συγκινούν οι απόδημοι στη Βρετανία - «Αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας και θέλουμε να ελευθερωθεί»

Εκατοντάδες απόδημοι προσήλθαν στο κοινοτικό εκλογικό κέντρο στο Λονδίνο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η κ. Μαρίνα Ισκάγια δήλωσε είναι σημαντικό γιατί αν και ζούμε 50 και χρόνια στο Λονδίνο αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας και θέλουμε να ελευθερωθεί, να ενωθεί και το κυριότερο Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι ενωμένοι μαζί.

Ο κ. Γεώργιος Πελετιές είπε θέλουμε να ενωθεί η Κύπρος, να πάμε πίσω στα χωριά μας.

Η κ. Τούλα Χρίστου είπε πως πρέπει ο νέος Πρόεδρος να λύσει το Κυπριακό, να στηρίξει την οικονομία και οι νέοι να βρουν δουλειά, γιατί σπουδάζουν και γυρίζουν τις χώρες για να βρουν δουλειά.

Ο κ. Στέλιος Χριστοδούλου είπε πως ψηφίζω γιατί αγαπώ την πατρίδα μου και πρέπει να βγει ο πιο άξιος.

Δείτε βίντεο εδώ από δηλώσεις αποδήμων στην «Παροικιακή»

 

 

 Με πληροφορίες από «Παροικιακή»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE