Προετοιμάζεται για Πάφο, αλλά... σκέφτεται και τη μάχη με τη Νέα Σαλαμίνα

Προετοιμάζεται για Πάφο, αλλά... σκέφτεται και τη μάχη με τη Νέα Σαλαμίνα

Πήρε το ζητούμενο η ΑΕΛ έστω και δύσκολα κόντρα στον Ακρίτα, είναι στο -4 από την 6η θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και δικαιούται να ελπίζει στο... "θαύμα", έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, αφού έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε του Β΄ γύρου.

Θυμίζουμε ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά: Πάφο εκτός έδρας, ΑΕΚ εντός, Ανόρθωση εκτός και Απόλλων εντός, ενώ ενδιάμεσα είναι οι δύο επίσης πολύ δύσκολοι αγώνες για τους "8" του κυπέλλου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Κακά τα ψέματα, στην ΑΕΛ έστω κι αν το παραδέχονται για... ευνόητους λόγους, το μυαλό τους είναι από τώρα και στον πρώτο προημιτελικό της 14ης Φεβρουαρίου στο στάδιο Άλφαμεγα, όπου θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στους φορμαρισμένους "ερυθρόλευκους", για να πάει με προβάδισμα έστω και μικρό, στη ρεβάνς του "Αμμόχωστος".

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.