«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

Δύσκολη περίοδο διανύουν τα κυπριακά νοικοκυριά με τις αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και διάφορα προϊόντα να μην έχουν τελειωμό.

«Βραχνάς» έχει καταντήσει η ακρίβεια, με τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς του ρεύματος να αποτελούν ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κυρία Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία μας ενημέρωσε πως «έχουμε μια μικρή μείωση της τάξης του 1% με την καινούρια καταμέτρηση που έγινε»

«Η διαφορά δυστυχώς δεν θα είναι αισθητή στους λογαριασμούς», είπε συγκεκριμένα.

«Τον επόμενο μήνα υπολογίζουμε μεγαλύτερη μείωση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE