Μεθυσμένος νεαρός στη Βρετανία πλήρωσε κατά λάθος 650 ευρώ για ένα «βρώμικο»

Μεθυσμένος νεαρός στη Βρετανία πλήρωσε κατά λάθος 650 ευρώ για ένα «βρώμικο»

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να ξυπνάς το πρωί μετά από μια νυχτερινή έξοδο και να βλέπεις τη ζημιά που έχεις κάνει στον τραπεζικό σου λογαριασμό το προηγούμενο βράδυ.

Φανταστείτε λοιπόν τη φρίκη του Toby Wilson όταν ξύπνησε μετά από μια βραδινή έξοδο στο York με τους φίλους του και διαπίστωσε ότι είχε ξοδέψει περίπου 650 ευρώ για ένα burger.

Ο 25χρονος Toby σταμάτησε σε μια καντίνα περίπου στις 11 το βράδυ, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του για ένα μπιφτέκι και πατάτες - αλλά κατά λάθος κατέληξε να πληρώσει το πιο ακριβό γεύμα της ζωής του.

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν επέστρεψε στο σπίτι του στο Μάντσεστερ, ο Toby παρατήρησε το λάθος υπολογισμό, εντοπίζοντας ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού του είχε μειωθεί «σημαντικά».

Ο Toby ζήτησε από έναν φίλο του από το York να πάει στο κεμπάπ και να του εξηγήσει το μπέρδεμα.

Αλλά αφού οι δυο τους αντάλλαξαν μερικά μηνύματα, ο Toby ισχυρίζεται ότι ο διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας Ahmed Abdullah του είπε να μιλήσει με την τράπεζά του.

Πάνω από ένα μήνα αργότερα, ο Toby και ο Ahmed εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο σχετικά με την πιθανή επιστροφή των 666,50 λιρών.

Αν και το μπέρδεμα ήταν «αστείο» στην αρχή, τώρα του προκαλεί ατελείωτες εβδομάδες «άγχους».

Ο Toby εξακολουθεί να είναι έκπληκτος που κατάφερε να ξοδέψει εκατοντάδες ευρώ για ένα γεύμα με μπέργκερ και πατάτες που θα έπρεπε να του κοστίζει μερικές λίρες.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE