ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει την ψυχή του στο ToThemaOnline ο στρατιώτης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει «Έσπασα! Γι΄ αυτό…»

Ανοίγει την ψυχή του στο ToThemaOnline ο στρατιώτης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει «Έσπασα! Γι΄ αυτό…»

Το ThemaOnlime βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και συνομίλησε με τον φαντάρο, ο οποίος αποπειράθηκε την περασμένη Τέταρτη (22/7) να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Όπως είχαμε γράψει την περασμένη Τετάρτη είχε καταπιεί πολλά χάπια (remedol) και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του έγινε πλύση στομάχου.

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο Αντρέας, πίσω από την πράξη του αυτή κρύβονται πολύ σοβαροί λόγοι, ενώ ο ίδιος μας εξιστόρησε το δράμα που βιώνει η οικογένεια του.

Ο ίδιος μας περιγράφει τι έγινε και γιατί έφτασε σε αυτή την κατάσταση:

«Σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη απόφαση, άλλα έφτασα στο αμήν. Οι λόγοι είναι πολλοί. Είχα ζητήσει άδεια από το στρατόπεδο μου για να πάω έστω και μια μέρα στους δικούς μου. Δυστυχώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα μου. Έσπασα, δεν άντεξα. Εδώ και περίπου 15 μέρες δεν έχω βγει έστω και μια έξοδο. Έτσι αποφάσισα να θέσω τέρμα στη ζωή μου».

«Έχω έναν πατέρα που είναι ανάπηρος εδώ και λίγα χρόνια, η μητέρα μου είναι αυτή που προσπαθεί να συντηρήσει την οικογένεια μας. Μόνη της. Αυτή φέρνει χρήματα στο σπίτι και αυτή μας συντηρεί και τους τρεις μας, μαζί φυσικά και με την βοήθεια της αδελφής μου».

«Η κατάσταση μας είναι δύσκολη και προσπαθώ και εγώ με ό,τι μπορώ να βοηθήσω. Είμαι ο μοναδικός γιος στην οικογένεια. Καταλαβαίνεις πως είναι πολύ άσχημο να βλέπεις την μάνα και τον πατερά σου να ταλαιπωρούνται».

Ο πατέρας του Αντρέα βρισκόταν συνεχώς το πλευρό του, δίνοντας δύναμη ο ένας στον άλλο, ενώ ο νεαρός μας ανέφερε πως και ο ίδιος έκανε λάθη στο στρατό, τα οποία του στέρησαν την άδεια εξόδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top