«Ντου» αστυνομίας σε εστιατόριο - Εντόπισαν να εργάζονται παράνομα άτομα

«Ντου» αστυνομίας σε εστιατόριο - Εντόπισαν να εργάζονται παράνομα άτομα

Δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 5 Φεβρουαρίου μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μετέβησαν σε εστιατόριο στην Πάφο βάση πληροφορίας ότι εκεί εργοδοτούνται παράνομα πρόσωπα.

Στο εστιατόριο τα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης εντόπισαν ένα πρόσωπο να ασχολείται με το καθάρισμα τραπεζιών στο εξωτερικό χώρο του εστιατορίου.

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 26χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου ο οποίος δεν είναι κάτοχος άδειας εργασίας ενώ ως εργοδότρια υποδείχθηκε μια 41χρονη.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πάφου, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς, ο 26χρονος για παράνομη απασχόληση και η 41χρονη για παράνομη εργοδότηση. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE