Ο κύβος ερρίφθη - Πάει με ψήφο κατά βούληση ο ΔΗΣΥ

Ο κύβος ερρίφθη - Πάει με ψήφο κατά βούληση ο ΔΗΣΥ

Κατά βούληση ψήφο, με τον ΔΗΣΥ στην αντιπολίτευση, αποφάσισε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/2) ο ΔΗΣΥ.

Την πρόταση, η οποία εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, ανέγνωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου μετά τις τοποθετήσεις μελών του Σώματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το κείμενο συμφωνήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πιο κάτω πως εξελίχθηκε η συζήτηση, καθώς και όλες οι επαφές και συναντήσεις ενόψει του β' γύρου των Προεδρικών Εκλογών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE