LIFESTYLE

MasterChef: Tα «μαργαριτάρια» των παικτών - «Ο πληθυσμός της Κίνας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από της Κύπρου»

MasterChef: Tα «μαργαριτάρια» των παικτών - «Ο πληθυσμός της Κίνας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από της Κύπρου»

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef με ένα τεστ δημιουργικότητας, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, οι δοκιμασίες της Δευτέρας θα εναλλάσσονται.

Το θέμα της ημέρας ήταν πιάτα με έθνικo χαρακτήρα και κάθε διαγωνιζόμενος κλήθηκε, να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές κουζίνες.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, σε κάθε Mystery Box ή Τεστ Δημιουργικότητας, ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας, θα έχει στη διάθεση του μερικά πλεονεκτήματα. Έτσι οι κριτές ζήτησαν από τον αρχηγό των «Μπλε», Γιώργο Πορφύρη, να αποφασίσει αν θα διαγωνιστεί, καθώς και να δώσει σε έναν παίκτη της επιλογής του, το πρώτο ζευγάρι υλικών.

Ο παίκτης του MasterChef προτίμησε να μην μαγειρέψει και να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από τον εξώστη. Αυτό αυτομάτως τον εξαίρεσε από τη διεκδίκηση των 1.000 ευρώ που θα κερδίσει ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Στη συνέχεια Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησαν από τους επίδοξους σεφ, να δείξουν στον χάρτη τη χώρα που τους ανατέθηκε, με τους αγεωγράφητους του διαγωνισμού να... κλέβουν την παράσταση.

Η Μαρία εξέπληξε τον Σωτήρη Κοντιζά, όταν συνέκρινε την Κύπρο με τον πληθυσμό της Κίνας: «Ο πληθυσμός της Κίνας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από της Κύπρου, δεν θα είναι 10 εκατομμύρια;» αναρωτήθηκε.

Δείτε το βίντεο

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top