Τον «έπεισε» να αγοράσει διάφορα εξαρτήματα, πήρε πάνω από 7000 ευρώ και «έγινε καπνός»

Τον «έπεισε» να αγοράσει διάφορα εξαρτήματα, πήρε πάνω από 7000 ευρώ και «έγινε καπνός»

Υπόθεση απόσπασης χρηματικού ποσού περίπου 8.000 ευρώ με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 41χρονου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 31 Ιανουαρίου, καταγγέλθηκε από 41χρονο κάτοικο Πάφου ότι στα μέσα Αυγούστου συμφώνησε με άνδρα από την Λάρνακα, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είναι 41 ετών και του παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος εταιρείας εισαγωγής εξαρτημάτων, να του αγοράσει διάφορα εξαρτήματα.

Ο παραπονούμενος μεταξύ των ημερομηνιών 20 Αυγούστου, 2022 και 12 Σεπτεμβρίου, 2022 κατέθεσε σε λογαριασμό του υπόπτου συνολικό ποσό 7.750 ευρώ με σκοπό να του παραδώσει τα διάφορα εξαρτήματα που του παρήγγειλε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου ο 41χρονος ανέβαλε την παράδοση με διάφορες προφάσεις και μέχρι σήμερα απουσιάζει και δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις.

Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

*Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE