ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. Γεωργιάδης: «Προφανώς δεν πείσαμε τους πολίτες - Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης δεν μας προσφέρουν μια εύκολη και ξεκάθαρη επιλογή»

Χ. Γεωργιάδης: «Προφανώς δεν πείσαμε τους πολίτες - Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης δεν μας προσφέρουν μια εύκολη και ξεκάθαρη επιλογή»

Την επόμενη μέρα σκέφτονται στον ΔΗΣΥ μετά την… ήττα που δέχθηκε το κόμμα αφού δεν κατάφερε να βάλει υποψήφιο στον β’ γύρο των εκλογών για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, μίλησε στο «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θα πρέπει να προλάβουμε έναν κίνδυνο, οι δύο υποψήφιοι δεν μας προσφέρουν μια εύκολη και ξεκάθαρη επιλογή».

Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «δεν έχουμε βρεθεί ξανά με αυτό το δίλημμα να μην έχουμε υποψήφιο στον δεύτερο γύρο. Αυτό δημιουργεί μια δυσκολία. Δεν μας προσφέρουν μια εύκολη και ξεκάθαρη επιλογή. Ο κ. Μαυρογιάννης είναι υποψήφιος του ΑΚΕΛ, εκπροσωπείται από το ΑΚΕΛ με το οποίο έχουμε σοβαρές διαφωνίες.

Εγώ λέω και στο Κυπριακό. Δυσκολίες υπάρχουν και με την επιλογή Χριστοδουλίδη. Και οι δύο επιλογές έχουν τις δυσκολίες τους. Αυτό συνθέτει και το ζήτημα που καλούμαστε να διαχειριστούμε. Επειδή δεν αναιρούνται οι εκτιμήσεις και οι διαπιστώσεις που είχαν γίνει μέχρι σήμερα. Την επιλογή οι πολίτες θα την κάνουν.  Μπορεί να είναι ένας από τους δύο, μπορεί να μην είναι και κανείς. Ως πολίτες έναν από τους δύο θα επιλέξουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «όταν έχεις ένα πρόβλημα εντός, τότε πρέπει να το αντιμετωπίσεις αυτό. Δεν είχαμε την άνεση να ξανοιχτούμε. Διεκδικήσαμε τις εκλογές για να τις κερδίσουμε. Προφανώς δεν πείσαμε τους πολίτες. Είμαι πολύ προβληματισμένος. Δεν θέλω για κανέναν λόγο να διευρυνθεί το χάσμα. Θέλουμε να κρατήσουμε τον κόσμο μας. Ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ενωμένος και δυνατός».

Καταληκτικά τόνισε πως «είμαστε ένα κόμμα απόλυτα δημοκρατικό. Όλες οι επιλογές έχουν τις δυσκολίες τους. Δεν θέλω να μου βάζετε δύσκολα. Ο κόσμος του ΔΗΣΥ είναι προβληματισμένος, όπως προβληματισμένος είμαι και εγώ. Πρέπει να προλάβουμε έναν κίνδυνο. Δεν θα πούμε αυτοί που μείναμε καλοί είναι. Δεν καταφέραμε μια σημαντική μερίδα υποστηρικτών να μας υποστηρίξει. Δεν δέχομαι ότι έπαψαν να θεωρούν τον εαυτό τους σαν συναγερμικούς. Τώρα είμαστε εν μέσω εκλογών και μόνο αυτό μας απασχολεί».

Δείτε εδώ το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top