Άκουσε την ποινή του 24χρονος που βοηθούσε μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στη χώρα

Άκουσε την ποινή του 24χρονος που βοηθούσε μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στη χώρα

Ποινή φυλάκισης διάρκειας δυόμισι χρόνων επιβλήθηκε σε άντρα ηλικίας 24 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης υποβοήθησης υπηκόου τρίτης χώρας να διαμείνει στη Δημοκρατία. Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ο 24χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, για το αδίκημα της υποβοήθησης, μετά την άφιξη με θαλάσσιο σκάφος, 14 μεταναστών, στην επαρχία Αμμοχώστου, στις 12 Οκτωβρίου, 2023.

Με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας. Αφού το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, αξιολογώντας το μαρτυρικό υλικό που παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 24χρονο, χθες το πρωί επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης διάρκειας δυόμισι χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.