Επικίνδυνο να καταρρεύσουν 167 κτήρια στην Λευκωσία - Ξεκίνησε ελέγχους ο Δήμος

Επικίνδυνο να καταρρεύσουν 167 κτήρια στην Λευκωσία - Ξεκίνησε ελέγχους ο Δήμος

Άμεσους έλεγχους σε επικίνδυνες οικοδομές ξεκίνησε ο Δήμος Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, μετά τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας, που έγινε αισθητός και στην Κύπρο, ο Δήμος Λευκωσίας διενήργησε άμεσα την ίδια μέρα, ακόμα πιο εντατικούς ελέγχους στις επικίνδυνες οικοδομές.

Μάλιστα, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, σημειώνεται ότι ανέβαλε προγραμματισμένες εργασίες του, ώστε Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες και τεχνικοί όλων των κλάδων της Τεχνικής Υπηρεσίας- γύρω στα 30 άτομα - να προχωρήσουν σε έλεγχο των επικίνδυνων οικοδομών, που ανέρχονται στις 167.

Να σημειωθεί ότι έλεγχοι στις επικίνδυνες οικοδομές της εντός των τειχών πόλης διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

*φωτογραφία αρχειου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE