Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ: «Ουδεμία ψήφο στο ΑΚΕΛ διά του υποψηφίου του»

Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ: «Ουδεμία ψήφο στο ΑΚΕΛ διά του υποψηφίου του»

Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών EOKA 1955-1959 καλούν τους αγωνιστές και τις οικογένειές τους, που έχουν δικαίωμα ψήφου, να μην δώσουν ούτε μία ψήφο στο ΑΚΕΛ και στον υποψήφιο που στηρίζει.

Σε ανακοίνωσή τους, με αφορμή έκτακτη συνεδρία που είχαν, ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, οι αρμόδιοι Σύνδεσμοι καλούν τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ 1955-1959, τα παιδιά και εγγόνια τους που έχουν δικαίωμα ψήφου, «όπως γνωρίζοντες τη μέχρι σήμερα στάση του ΑΚΕΛ έναντι του Αγώνα και του Αρχηγού του Αγώνος Διγενή, ουδεμία ψήφο δώσουν στο ΑΚΕΛ διά του υποψηφίου του».

«Άλλωστε, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών εξάγγειλαν ευθύς εξαρχής ότι οι Αγωνιστές είναι ελεύθεροι άνθρωποι, επιλέγουν και υποστηρίζουν τον ηγέτη που τους εκφράζει σε θέματα Ελευθερίας και Ελληνισμού», αναφέρουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE