Άρχισε η κρίσιμη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ – Αποφασίζει Χριστοδουλίδη ή ψήφο κατά βούληση

Άρχισε η κρίσιμη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ – Αποφασίζει Χριστοδουλίδη ή ψήφο κατά βούληση

Συνέρχεται αυτή την ώρα το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις ως προς τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα ενόψει του β’ γύρου των Προεδρικών Εκλογών.

Στη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου, η οποία πραγματοποιείται στην σκιά της ήττας που δέχθηκε το κόμμα και ο υποψήφιος του στις Εκλογές, επρόκειτο να παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αλλά τελικά δεν θα το πράξει.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η συνεδρία κρίνεται ως πολύ κρίσιμη, αφού το δίλημμα δεν είναι ανάμεσα στον Ανδρέα Μαυρογιάννη και τον Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά ανάμεσα στον Νίκο Χριστοδουλίδη και τη ψήφο κατά βούληση.

Παρά τις αρχικές δημόσιες εισηγήσεις στελεχών για υπέρβαση με υποστήριξη του Ανδρέα Μαυρογιάννη και σύμπλευση με το ΑΚΕΛ, έγιναν δεύτερες σκέψεις που οδήγησαν σε πιο ρεαλιστικές εισηγήσεις, όπως είναι η υποστήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη ή ψήφος κατά βούληση.

Όλα τα σενάρια που εξετάζονται δεν είναι χωρίς αντιδράσεις από στελέχη ή τη βάση του κόμματος, το οποίο μοιάζει με ηφαίστειο τις τελευταίες ώρες, υπό το βάρος της πίεσης που προκαλεί η εκλογική ήττα με τον αποκλεισμό του προέδρου της παράταξης από τον δεύτερο γύρο των Εκλογών.

Όπως πληροφορείται το Τhemaonline, η ψήφος κατά βούληση θεωρείται ως η επικρατέστερη απόφαση που θα λάβει το κόμμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE