Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
LIFESTYLE

MasterChef 2023: Άλλος ένας παίκτης από τα παλιά μπήκε ξανά στο ριάλιτι

MasterChef 2023: Άλλος ένας παίκτης από τα παλιά μπήκε ξανά στο ριάλιτι

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είχε ακόμη μία επιστροφή από το παρελθόν.

Ο Ηλίας Κιαζόλι γύρισε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής για να διεκδικήσει την είσοδό του στο σπίτι, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό για φέτος και τη δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη που συγκεντρώνει τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Έτσι ο επίδοξος μάγειρας που είχε διαγωνιστεί στον 4ο κύκλο αναμετρήθηκε στην κουζίνα με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε το χειρότερο πιάτο στη δοκιμασία αντιγραφής.

Ο Ηλίας Κιαζόλι κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef.

«Τέλεια. Αυτήν την ποδιά την ξαναφόρεσα. Ελπίζω να μην τη βγάλω σύντομα. Αυτή τη φορά μπαίνω με μόνο στόχο να κερδίσω» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Η επιστροφή του Γιώργου Πορφύρη

Πριν μερικές ημέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε, ότι ο παίκτης με το χειρότερο πιάτο από την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας, θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία.

Αντίπαλος αυτού του παίκτη θα είναι ένας «βετεράνος» του παιχνιδιού και σε περίπτωση νίκης παραμένει στο παιχνίδι.

Αν όμως χάσει, τη θέση του παίρνει ο παλιός παίκτης. O νέος κανονισμός εφαρμόστηκε για πρώτη φορά 31Ιανουαρίου, με τον Νίκο να αντιμετωπίζει τον Γιώργο Πορφύρη, παίκτη του MasterChef το 2017.

Στο τέλος, ο παίκτης που πήρε τη λευκή ποδιά ήταν ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος μάλιστα, χρέωσε τη νίκη του στη γιαγιά του και τη φανουρόπιτα που έφτιαξε για να βγει ο εγγονός της νικητής.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι παντού»: Αύξηση στις κατασχέσεις ναρκωτικών από την ΥΚΑΝ - Τα κιλά, οι ηλικίες και ο στόχος

Περιβαλλοντικό τέλος στα καύσιμα - Πότε θα επιβληθεί και ποιος ο σχεδιασμός για αντισταθμιστικά μέτρα

Χειροπέδες σε 26χρονο για υπόθεση ναρκωτικών – Σχετίζεται με τη χθεσινή σύλληψη 48χρονου στο Δασάκι Αχνας

Του ζήτησαν να μεταφέρει τα 15kg κάνναβης έναντι αμοιβής - Τι ισχυρίστηκε ο 30χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου

Τουλάχιστον 21 νεκροί σε πτώση λεωφορείου από γέφυρα στην Ιταλία



Αυτοί είναι οι μισθοί ΠτΔ, ΠτΒ, Υπουργών και Βουλευτών – Ποιοι λαμβάνουν ταυτόχρονα και… σύνταξη – Αναλυτικά στοιχεία

Αυτοί είναι οι μισθοί ΠτΔ, ΠτΒ, Υπουργών και Βουλευτών – Ποιοι λαμβάνουν ταυτόχρονα και… σύνταξη – Αναλυτικά στοιχεία

Στο προσκήνιο επανήλθε τα τελευταία εικοσιτετράωρα η στρέβλωση που θέλει εν ενεργεία κρατικούς αξιωματούχους να λαμβάνουν ταυτόχρονα με τον μισθό τους και σύνταξη, είτε γιατί είναι άνω των 65 ετών είτε λόγω του ότι παραιτήθηκαν από το Δημόσιο για να αναλάβουν καθήκοντα αξιωματούχων του κράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top