ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «ψυγείο» η Κύπρος: Πέφτει ο υδράργυρος στους -10 βαθμούς - Πότε θα τεθεί σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση

Στο «ψυγείο» η Κύπρος: Πέφτει ο υδράργυρος στους -10 βαθμούς - Πότε θα τεθεί σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση

Πορτοκαλί προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

H προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ στις 10 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το πρωί της αυριανής μέρας.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 63 εκατοστά.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ορεινά αναμένεται κατά διαστήματα ελαφρά χιονόπτωση. Τοπικά στα ορεινά θα επικρατεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στον μείον ένα βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 2 στα παράλια και στους μείον 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά σε πολλές περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, καθώς και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά και τοπικά στα χαμηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ωστόσο θα παραμείνει λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά και τοπικά στα χαμηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος , ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά και τοπικά στα χαμηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top