Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης 12 ετών προτείνει η εισαγγελέας

Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης 12 ετών προτείνει η εισαγγελέας

Ποινή κάθειρξης έξι ετών για κάθε μία από τις δύο πράξεις της απόπειρας βιασμού για τις οποίες κρίθηκε ένοχος ο Π.Φιλιππιδης πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.

Προηγουμένως το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών που ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, υιοθετώντας την αντίστοιχη πρόταση της εισαγγελέως.

Μετά την πρόταση της εισαγγελέως για την ποινή τον λόγο πήρε η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν ξέρω αν έχει νόημα να αγορεύσω» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Πιστεύω ότι είσαι αθώος Πέτρο Φιλιππίδη» τόνισε σε άλλο σημείο, ενώ προέβλεψε ότι «όπως και ο Κεντερης και η Θάνου, που τους είπα ότι θα αθωωθούν στο Εφετείο, έτσι και ο Φιλιππίδης πιστεύω θα αθωωθεί».

Ο κ. Δημητρακόπουλος έσπευσε να επισημάνει, προλαμβάνοντας αντιδράσεις, ότι «στο #metoo είμαστε δίπλα εμείς οι δικηγόροι, αλλά θα πρέπει οι γυναίκες να πηγαίνουν άμεσα στον ιατροδικαστή. Δεν υπήρχε βία στην υπόθεση Φιλιππίδη».

Απευθυνόμενος μάλιστα στην έδρα είπε «τόσο μεγάλη αγωνία έχετε να πείτε ότι καταδικάσατε τον Πέτρο Φιλιππίδη με τόσο μεγάλη ποινή;» προεξοφλώντας ότι «αυτές οι δύο υποθέσεις θα αθωωθούν στο Εφετείο».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE