ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει το Σάββατο - Ανεβαίνει οριακά η θερμοκρασία

Καιρός: Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει το Σάββατο - Ανεβαίνει οριακά η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση και σχετικά ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή, σύμφωνα με το τελευαταίο δελτίο καιρού της ημέρας από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 57 εκατοστά.

Απόψε, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανόν να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές, καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ και αργότερα τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά και στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, καθώς και χιονόπτωσης στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και στα προσήνεμα ισχυροί και παροδικά τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, όμως στα ανατολικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, τα οποία θα είναι κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών και χιονόπτωσης στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα, τα οποία θα είναι κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών και χιονόπτωσης στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα, τα οποία θα είναι κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top