Χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή για τον Κύπριο Νικόλα Βασιλείου

Χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή για τον Κύπριο Νικόλα Βασιλείου

Χάλκινο μετάλλιο στο σκητ εφήβων εξασφάλισε ο έφηβος πρωταθλητής μας, Νικόλας Βασιλείου στα πλαίσια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάχθηκε στις 21 και 22 Ιουλίου 2015, στο Μάριμπορ Σλοβενίας.

Ο νεαρός Κύπριος, εξασφάλισε την είσοδο του στον τελικό με 121/125. Αν και έμεινε εκτός διεκδίκησης του χρυσού και αργυρού μεταλλίου για ένα μόλις δίσκο (15/16), κατάφερε τελικά να επικρατήσει στα Shoot – Offs του Εσθονού Velleste Reino, με αποτέλεσμα να διακριθεί και να εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο. Επόμενος στόχος του Νικόλα είναι μετάλλιο στους Παγκόσμιους Αγώνες τον Σεπτέμβρη που θα διεξαχθεί στο Λονάτο, Ιταλία. Στον ίδιο αγώνα Χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε και η  Άντρη Ελευθερίου, ενώ η Εθνική ομάδα γυναικών Κύπρου κέρδισε το Αργυρό μετάλλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE