Μια φωτογραφία της Γερμανού ίδια ο Γαβαλλάς

Μια φωτογραφία της Γερμανού ίδια ο Γαβαλλάς

Στην Κρήτη έφτασε η Ναταλία Γερμανού και αμέσως φρόνησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια που βρίσκεται στον Αγιο Νικόλαο για ολιγοήμερες διακοπές ανέβασε στο διαδίκτυο μια selfie. Στη φωτογραφία ο φακός εστίασε υπερβολικά στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά της να αλλοιωθούν. Μάλιστα ένας φίλος την μπέρδεψε με τον Λάκη Γαβαλά γράφοντας χαρακτηριστικά:«Μωρέ Ναταλία για τον Γαβαλά σε πέρασα!»

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE