Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Έκλαψα για πρώτη φορά περίπου έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Έκλαψα για πρώτη φορά περίπου έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που ακολούθησαν για εκείνον, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δουλειά που έκανε ο πατέρας του στην Πάτρα.

«Είχαμε γίδια στην Πάτρα και δεν ήθελα να τα πουλήσουμε άρον άρον κοψοχρονιά. Είχε κι ο πατέρας μου ανοιχτές δουλειές τότε», είπε και στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 23 ετών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE