Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Έκλαψα για πρώτη φορά περίπου έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Έκλαψα για πρώτη φορά περίπου έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που ακολούθησαν για εκείνον, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δουλειά που έκανε ο πατέρας του στην Πάτρα.

«Είχαμε γίδια στην Πάτρα και δεν ήθελα να τα πουλήσουμε άρον άρον κοψοχρονιά. Είχε κι ο πατέρας μου ανοιχτές δουλειές τότε», είπε και στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 23 ετών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE