Στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη ο Νίκος Junior – Δείτε φωτογραφίες

Στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη ο Νίκος Junior – Δείτε φωτογραφίες

Το εκλογικό του δικαίωμα, άσκησε για τελευταία φορά ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, το πρωί της Κυριακής, 12 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Αναστασιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Στο Λανίτειο Λύκειο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδου και τρία από τα εγγόνια τους ενώ, όλοι τους έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ιδιαίτερη αίσθηση έκανε, τόσο στους παρευρισκόμενους, όσο και στους δημοσιογράφους, ο μικρότερος εγγονός του Προέδρου Αναστασιάδη, ο Νίκος Junior, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του παππού του, περπατώντας περήφανος και χαρούμενος δίπλα του ενώ, του κρατούσε ακόμα και το χέρι τη στιγμή που έριχνε τη ψήφο του στην κάλπη.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE