Αβ. Νεοφύτου: «Ο ΔΗΣΥ θα είναι δίπλα σε οποιονδήποτε εκλεγεί για την προκοπή και το μέλλον της χώρας»

Αβ. Νεοφύτου: «Ο ΔΗΣΥ θα είναι δίπλα σε οποιονδήποτε εκλεγεί για την προκοπή και το μέλλον της χώρας»

Ο ΔΗΣΥ θα είναι δίπλα από οποιονδήποτε εκλεγεί γιατί σημασία έχει η προκοπή και το μέλλον της χώρας, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως, στη Λευκωσία.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

Ο κ. Νεοφύτου κάλεσε «τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στην κάλπη για να επιλέξει αυτόν που θεωρεί καλύτερο για την χώρα μας».

«Ακόμη ένα πανηγύρι για την Δημοκρατία, μέρα της Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους δύο υποψηφίους Προέδρους, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «όποιος και να κερδίσει να υπολογίζει στον Δημοκρατικό Συναγερμό».

«Όχι στην μοιρασιά των καρεκλών αλλά στην ανάληψη ευθύνης για τα δύσκολα που έρχονται για τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ θα είναι δίπλα από οποιονδήποτε εκλεγεί γιατί πάντα για μας, όπως είπε, σημασία έχει η προκοπή και το μέλλον της χώρας μας».

Ερωτηθείς αν έχει συγκαλέσει νέα συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για τα όσα τεκταίνονται στο κόμμα, ο κ. Νεοφύτου απάντησε ότι «είναι καθορισμένη (η συνεδρία) στις 6.00 το απόγευμα για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν με βάση το καταστατικό μας».

Σε ερώτηση αναφορικά με τις διάφορες δηλώσεις σε σχέση με τα εσωκομματικά, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «η Δημοκρατία λειτουργεί» και ότι οι απόψεις είναι σεβαστές και «θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα».

«Χρειαζόμαστε μια δυνατή πατρίδα», ανέφερε και πρόσθεσε «ταπεινά το λέω. Είναι μια από τις προϋποθέσεις για μια δυνατή πατρίδα και έναν ενωμένο Δημοκρατικό Συναγερμό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE