«Προκλητική» ανάρτηση από την Κένταλ Τζένερ - Η φωτογραφία της στο Instagram με... μαγιό-κορδόνι

«Προκλητική» ανάρτηση από την Κένταλ Τζένερ - Η φωτογραφία της στο Instagram με... μαγιό-κορδόνι

Η Κένταλ Τζένερ έχει συνηθίσει το κοινό της σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Το δημοφιλές μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν δεν διστάζει να δείξει το σώμα της και να αναρτήσει στα social media στιγμιότυπα που τη δείχνουν χωρίς... περιττά ρούχα.Άλλωστε, είναι και κομμάτι του επαγγέλματός της.

Αυτή τη φορά, η Κένταλ Τζένερ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της.

Στα στιγμιότυπα που ανέβασε, ανάμεσα σε τεκίλες, παραλίες και πόζες με μπικίνι, το μοντέλο έβαλε και μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μαγιό-κορδόνι.

Είναι ίσως, η πρώτη φορά που η Κένταλ Τζένερ εμφανίζεται με ένα τόσο μικροσκοπικό μπικίνι στα social media. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «31 ώρες».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE