Σωτήρια παρέμβαση αστυνομικού στη Λεμεσό – Έσωσε άνδρα που παραλίγο να πνιγεί σε εκλογικό κέντρο

Σωτήρια παρέμβαση αστυνομικού στη Λεμεσό – Έσωσε άνδρα που παραλίγο να πνιγεί σε εκλογικό κέντρο

Εργαζόμενο σε εκλογικό κέντρο που κινδύνεψε να πνιγεί, έσωσε σήμερα, ανήμερα της δεύτερης Κυριακής των Εκλογών, αστυνομικός στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι σε σχολείο της Λεμεσού που λειτουργεί ως εκλογικό κέντρο, την ώρα που ο αστυνομικός διενεργούσε ελέγχους.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τις Προεδρικές Εκλογές 

Το μέλος της δύναμης αντιλήφθηκε πολίτες να καλούν σε βοήθεια, υποδεικνύοντας 40χρονο άντρα ο οποίος φαινόταν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει επειδή πνιγόταν από κομμάτια φαγητού.

Ο αστυνομικός έσπευσε άμεσα στο σημείο όπου και επενέβη και με θωρακικές συμπιέσεις κατάφερε να σώσει τον εργαζόμενο.

Ο άνδρας ανέκτησε τις αισθήσεις του, ενώ δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού ήταν καλά στην υγειά του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE