Περίεργο ατύχημα: Ferrari αξίας 240 χιλιάδων δολαρίων κόλλησε σε ανελκυστήρα στη Φλόριντα - Δείτε φωτογραφίες

Περίεργο ατύχημα: Ferrari αξίας 240 χιλιάδων δολαρίων κόλλησε σε ανελκυστήρα στη Φλόριντα - Δείτε φωτογραφίες

Μια δυσλειτουργία του ανελκυστήρα σε μια αντιπροσωπεία Ferrari άφησε ένα μοντέλο Roma αξίας 240.000 δολαρίων, κατεστραμμένο και κρεμασμένο στο Palm Beach της Φλόριντα.

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν στο σημείο μετά την καταστροφή του μηχανισμού και χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να απεγκλωβίσουν το ταλαιπωρημένο ιταλικό σπορ αυτοκίνητο από το ασανσέρ.

«Μια δυσλειτουργία του ανελκυστήρα αυτοκινήτων προκάλεσε την αιώρηση ενός αυτοκινήτου», έγραψε η Πυροσβεστική της κομητείας Palm Beach για την επιχείρηση, στο Facebook.

Έπρεπε πρώτα να σταματήσουν μια επικίνδυνη διαρροή καυσίμων από την ασημένια Ferrari, μια διαδικασία που απαιτούσε να κλείσουν όλο το ρεύμα στην αντιπροσωπεία.

Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες συνεργάστηκαν με μια εταιρεία ρυμούλκησης για να διευκολύνουν την έξοδο του οχήματος από τον ανελκυστήρα. Οι αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής δήλωσαν πως το έργο τους ήταν αρκετά δύσκολο και χρειάστηκαν αρκετές ώρες προκειμένου να ρυμουλκήσουν το αυτοκίνητο.

Τελικά μετά από πολύ κόπο το αυτοκίνητο βγήκε από τον ανελκυστήρα και μεταφέρθηκε σε μάντρα αυτοκινήτων.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.