Kατσουνωτός: «Έχουμε απελπιστεί να μαζεύουμε άψυχα κορμιά από την άσφαλτο»

Kατσουνωτός: «Έχουμε απελπιστεί να μαζεύουμε άψυχα κορμιά από την άσφαλτο»

Δραματική έκκληση στο κοινό να είναι προσεκτικό στους δρόμους απευθύνει ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ο Μιχάλης Κατσουνωτός, κάνοντας τον τραγικό απολογισμό με τα θύματα από τροχαία δυστυχήματα, το τελευταίο τριήμερο στη Λεμεσό, έγραψε στο facebook, ένα κείμενο, θέλοντας να μας ταρακουνήσει.

Πίσω από τα απελπιστικά  λόγια του και σε μία προσπάθεια του να μας αφυπνίσει, βγάζει το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας και δείχνει την μεγαλοψυχία του ως προσωπικότητα.

 Ο Μιχάλης Κατσουνωτός έγραψε:

“ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ και ένα πολύ σοβαρό δυστύχημα (πεζός χαροπαλεύει) σε 3 μέρες στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Έχουμε απελπιστεί να μαζεύουμε άψυχα κορμιά από την άσφαλτο. Ωστόσο παρά τα μηνύματα και τις προειδοποιήσεις κάποιοι φαίνεται δεν αντιλαμβάνονται και καθημερινά στους δρόμους επιδοκιμάζουν τον κίνδυνο και φλερτάρουν με το θάνατο (αλκοόλ, ταχύτητα, κράνος, κινητό, κόκκινο φως κ. α). Έχουν την εντύπωση και την σιγουριά ότι "δεν θα τύχει σ'εμάς".

Θα τύχει και μάλιστα αναπόφευκτα και χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να αποβεί μοιραίο για εμάς τους ίδιους ή άλλους ανυποψίαστους συνανθρώπους μας. Φτάνει πια να παίζουμε την ζωή μας και την ζωή άλλων κορώνα γράμματα.. Μην γίνουμε η αφορμή να μαυροφορέσουν γονείς συγγενείς φίλοι.. Αιώνια η μνήμη όλων των θυμάτων..”

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE