Απίστευτη γκάφα της Εμινέ Ερντογάν - Χάιδεψε νάνο που τον πέρασε για... παιδί

Απίστευτη γκάφα της Εμινέ Ερντογάν - Χάιδεψε νάνο που τον πέρασε για... παιδί

H Εμινέ Ερντογάν, σύζυγος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον συνόδευε στην περιοδεία του στην πόλη Καχρανμάρας στην επαρχία Χατάι, η οποία χτυπήθηκε από τον φονικό σεισμό.


Σε αμηχανία ήρθε η σύζυγος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, ενώ βρισκόταν μαζί του σε περιοδεία στην πόλη Καχρανμάρας η οποία βρίσκεται στην επαρχία Χατάι και χτυπήθηκε από τον φονικό σεισμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η Εμινέ Ερντογάν βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της ενώ ο τελευταίος ετοιμαζόταν να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος. Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε ότι μπροστά ένα παιδί και θέλησε να τα χαϊδέψει.

Ωστόσο έκανε λάθος καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν επρόκειτο για κάποιο παιδί αλλά για άνθρωπο με νανισμό.

 

H ευαίσθητη πλευρά της Εμινέ Ερντογάν
Η επικοινωνιακή εκστρατεία του Ταγίπ Ερντογάν για τις επικείμενες εκλογές της 14ης Μαΐου, στηρίζεται και στην σύζυγο του, Εμινέ.

«Η Εμινέ Ερντογάν η οποία λατρεύει να αγκαλιάζει παιδιά, δάκρυσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της» προστίθεται στο τηλεγράφημα του Anadolu για την επίσκεψη της Εμινέ στα 16 βρέφη από την περιοχή Καχραμανμαράς.

Η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν έγραψε για την επίσκεψη αυτή στα social media: «Η καλή κατάσταση της υγείας των 16 θυμάτων του σεισμού που μεταφέρθηκαν από το Καχρανμανμαράς στην Άγκυρας με το προεδρικό αεροσκάφος κατόπιν οδηγιών του Προέδρου μας, αναπτερώνει λίγο τις ελπίδες μας. Τα βρέφη είναι στα ασφαλή χέρια της κυβέρνησης. Θα παρακολουθώ προσωπικά την εξέλιξη της πορείας της υγείας τους. Εύχομαι καλά νέα για όλα τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από την καταστροφή και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους».

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE