LIFESTYLE

Ριάνα: Πώς κατάφερε να κρύψει ακόμα και από τους χορευτές της ότι είναι έγκυος

Ριάνα: Πώς κατάφερε να κρύψει ακόμα και από τους χορευτές της ότι είναι έγκυος

Η Ριάνα εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της όταν κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Super Bowl την Κυριακή αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Μάλιστα η διάσημη performer κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της ενόψει του σόου.

Η 34χρονη τραγουδίστρια η οποία γέννησε το πρώτο της παιδί μόλις πριν από εννέα μήνες, προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ανέβηκε στη σκηνή και έτριψε την κοιλιά της μπροστά σε ένα κοινό εκατομμυρίων.

Το TMZ αναφέρει ότι κανείς, ούτε καν οι 280 χορευτές της σταρ, δεν είχαν ιδέα ότι ήταν έγκυος, καθώς η Ριάνα έκρυβε την κοιλιά της κάτω από φαρδιά ρούχα κατά τη διάρκεια των προβών.

Η Ριάνα φορούσε επίσης φαρδιά ρούχα κατά τη διάρκεια των τελικών προβών το Σάββατο και την Κυριακή, κρατώντας το τελικό της κοστούμι κρυφό μέχρι την έναρξη του σόου.

 

 

Αν και η σταρ κράτησε τα νέα της εγκυμοσύνης της μυστικά μέχρι την αποκάλυψή της στη σκηνή, είχε αφήσει κάποια υπονοούμενα πριν από το σόου.

Μιλώντας στο CBS Sports σχετικά με το αν θα είχε κάποιον καλεσμένο να εμφανιστεί μαζί της, η τραγουδίστρια είπε ότι: «Σκέφτεται να φέρει κάποιον» - αλλά πρόσθεσε: «Δεν είμαι σίγουρη, θα δούμε».

Μπορείς να κάνεις τα πάντα, όταν γίνεσαι μαμά

Μιλώντας για τη μητρότητα στην Apple Music, είπε: «Όταν γίνεσαι μαμά, υπάρχει κάτι που απλά συμβαίνει και νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Το Super Bowl είναι μια από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο, οπότε όσο τρομακτικό κι αν είναι επειδή δεν έχω ανέβει στη σκηνή εδώ και επτά χρόνια, υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην πρόκληση όλων αυτών. Και είναι σημαντικό για μένα να το κάνω αυτό φέτος. Είναι σημαντικό για τον γιο μου να το δει αυτό».

Η Ριάνα και ο ράπερ A$AP Rocky απέκτησαν το πρώτο τους παιδί στις 13 Μαΐου 2022. Οι δυο τους κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αποκαλύψει το όνομα που θα έχει το παιδί τους.

Εκπρόσωπος της σταρ επιβεβαίωσε τα νέα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη λίγο μετά το τέλος της παράστασης.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top