Νέα θαύματα στα ερείπια: Δύο αδέρφια και ένα 10χρονο κορίτσι ανασύρθηκαν ζωντανοί μετά από 8 μέρες!

Νέα θαύματα στα ερείπια: Δύο αδέρφια και ένα 10χρονο κορίτσι ανασύρθηκαν ζωντανοί μετά από 8 μέρες!

Δύο νέα «θαύματα» καταγράφηκαν στην Τουρκία, καθώς ένα 10χρονο κορίτσι και ένα 17χρονο αγόρι με τον αδερφό του ανασύρθηκαν ζωντανοί, 8 μέρες μετά τους φονικούς σεισμούς της περασμένης Δευτέρας.

Η μικρή Ayca Cebni είχε θαφτεί στα ερείπια ενός 11όροφου κτηρίου και βγήκε ζωντανή από τα χαλάσματα έπειτα από 185 ώρες, χάρη στη σκληρή δουλειά των σωστικών συνεργείων που συνεχίζεται εδώ και μέρες.Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, η Ayca είναι καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει.

Ο 17χρονος Μουχαμέντ Ενές και ο 21χρονος Μπακί Γενινάρ, ανασύρθηκαν σήμερα από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στην επαρχία Καχραμάνμαρας της Τουρκίας, σχεδόν 198 ώρες μετά τους καταστροφικούς σεισμούς των 7,8 και 7,7 Ρίχτερ, μεταδίδει το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk.

Σύμφωνα με το Anadolu, πρόκειται για δύο αδέρφια.

Ο 17χρονος Μουχαμέντ , όταν ρωτήθηκε από τους διασώστες αν είναι καλά, τότε αυτός απάντησε «ναι, είμαι καλά».
Στα πλάνα που μετέδωσε το δίκτυο, μέλη σωστικών συνεργείων εικονίζονται να μεταφέρουν τους δυο διασωθέντες με φορεία σε ασθενοφόρα που περιμένουν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE