LIFESTYLE

Ζεράρ Πικέ: Παραδέχεται ότι είναι... «μαριονέτα» της Κλάρα Κία - «Η κοπέλα μου διαλέγει τα ρούχα μου»

Ζεράρ Πικέ: Παραδέχεται ότι είναι... «μαριονέτα» της Κλάρα Κία - «Η κοπέλα μου διαλέγει τα ρούχα μου»

Ο Ζεράρ Πικέ ζει πλέον, ελεύθερα τον έρωτά του με την Κλάρα Κία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα χώρισε με τη Σακίρα, όμως το κοινό της τραγουδίστριας δεν τον άφηνε μέχρι και σήμερα, να απολαύσει τις στιγμές του με την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, ο Ζεράρ Πικέ δεχόταν πολλά αρνητικά μηνύματα, λόγω της απιστίας του εις βάρος της Κολομβιανής τραγουδίστριας, με την Κλάρα Κία να αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου», πράγμα που την έκανε ιδιαίτερα «αντιπαθητική» στα media.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει και το ζευγάρι είναι σε θέση πλέον, να χαρεί τον έρωτά του. Ο Ζεράρ Πικέ σε μια on-air συνομιλία με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Ιμπάι Λάνος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κλάρα Κία και δήλωσε «μαριονέτα» της.

 

«Το παραδέχομαι, είμαι μαριονέτα. Η αλήθεια είναι ότι πάω με την κοπέλα μου για ψώνια και μου τα διαλέγει εκείνη», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Δεν δίστασε επίσης, να αναφερθεί στη Σακίρα, λέγοντας πως ήταν το πιο διάσημο πρόσωπο στον κόσμο που είχε στο περιβάλλον του. «Θα έλεγα ότι η Σακίρα, πιθανότατα, ήταν η σύντροφός μου και η πιο διάσημη επαφή μου», ανέφερε, βγάζοντας «εκτός» τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Η συνέντευξή του έρχεται λίγες ημέρες μετά την πρώτη κοινή, δημόσια εμφάνιση του Πικέ με την Κλάρα Κία στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Το ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι, ενώ ένας παπαράτσι το ακολουθούσε για να κάνει μερικές ερωτήσεις. Μάλιστα, κάποιος δημοσιογράφος ακούγεται να ρωτά τον Πικέ για τις κρίσεις άγχους που λέγεται ότι έχει η Κλάρα και την οδήγησαν στο νοσοκομείο. «Κρίση άγχους; Ρωτάς για κρίση άγχους; Κάτι τέτοιο είναι περίπλοκο. Σας παρακαλώ, πραγματικά», είπε γελώντας ο Ζεράρ Πικέ σε δημοσιογράφο του Europa Press.

Στη συνέχεια, διέψευσε ότι η αγαπημένη του είχε τα γενέθλιά της στις 7 Φεβρουαρίου. «Μα τι λες; Αύριο είναι η 7η Φεβρουαρίου, αλλά κάνεις λάθος. Καλά έκανες που ρώτησες», είπε.

Ενώ ο ποδοσφαιριστής απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η 23χρονη σύντροφός του προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες. Ωστόσο, υπέστη μία μικρή ατυχία, αφού έπεσε πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα.

Αν και δεν τραυματίστηκε και συνέχισε να περπατά δίπλα στον Ζεράρ Πικέ, εκείνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του για την αδεξιότητα της συντρόφου του.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top