ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου - Όλες οι πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου - Όλες οι πληροφορίες

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 20/2/2023 – 24/2/2023, μεταξύ των ωρών 8:00 π.μ. – 3.00 μ.μ, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των επενδυμένων αυλακιών σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Αγίας Νάπας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα του δρόμου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE