Βία στα γήπεδα - Εντόπισαν 22χρονο αναζητούμενο για τα επεισόδια στο Απόλλων – Καρμιώτισσα - Τον πρόδωσε το κλειστό κύκλωμα

Βία στα γήπεδα - Εντόπισαν 22χρονο αναζητούμενο για τα επεισόδια στο Απόλλων – Καρμιώτισσα - Τον πρόδωσε το κλειστό κύκλωμα

Κατηγορήθηκε σήμερα γραπτώς, στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, 22χρονος κάτοικος Λεμεσού, σχετικά με επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλωνας – Καρμιώτισσα, που διεξήχθη στις 9 Φεβρουαρίου 2023, στο στάδιο Άλφα Μέγα.

Εναντίον του 22χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας του, που λήφθηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σταδίου, από την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των στοιχείων του.

Μετά τον εντοπισμό των στοιχείων του, κλήθηκε και παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για αδικήματα του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και αποδεσμεύτηκε, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.