Συνεχίζουν να εντοπίζονται ζωντανοί στα χαλάσματα του φονικού σεισμού στην Τουρκία

Συνεχίζουν να εντοπίζονται ζωντανοί στα χαλάσματα του φονικού σεισμού στην Τουρκία

Δύο γυναίκες στο Καχραμάνμαρας και στο Χατάϊ εντοπίστηκαν ζωντανές 200 και πλέον ώρες μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Η 35χρονη Αϊσεγκιούλ Μπαίρ εντοπίστηκε στα χαλάσματα της πολυκατοικίας που διέμενε στην επαρχία Όνικισιουμπατ του Νομού Καχραμάνμαρας, 205 ώρες μετά το πρώτο χτύπημα του εγκέλαδου. Οι διασώστες για να την βγάλουν από τα χαλάσματα άνοιξαν ένα τούνελ 5 μέτρων και μετά την αρχική περίθαλψη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μια άλλη νεαρή γυναίκα, η Αμινέ Άκγκιουλ, 26 ετών εντοπίστηκε ζωντανή και διασώθηκε 200 ώρες μετά τον πρώτο σεισμό στην Αντιόχεια. Έμενε σε εξαώροφο κτίριο που γκρεμίστηκε. Η διάσωσή της έγινε από ομάδα έρευνας και διάσωσης και εργάτες σε ορυχεία. Η γυναίκα βγήκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε σε πλησιέστερο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE