Συνεχίζουν να εντοπίζονται ζωντανοί στα χαλάσματα του φονικού σεισμού στην Τουρκία

Συνεχίζουν να εντοπίζονται ζωντανοί στα χαλάσματα του φονικού σεισμού στην Τουρκία

Δύο γυναίκες στο Καχραμάνμαρας και στο Χατάϊ εντοπίστηκαν ζωντανές 200 και πλέον ώρες μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Η 35χρονη Αϊσεγκιούλ Μπαίρ εντοπίστηκε στα χαλάσματα της πολυκατοικίας που διέμενε στην επαρχία Όνικισιουμπατ του Νομού Καχραμάνμαρας, 205 ώρες μετά το πρώτο χτύπημα του εγκέλαδου. Οι διασώστες για να την βγάλουν από τα χαλάσματα άνοιξαν ένα τούνελ 5 μέτρων και μετά την αρχική περίθαλψη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μια άλλη νεαρή γυναίκα, η Αμινέ Άκγκιουλ, 26 ετών εντοπίστηκε ζωντανή και διασώθηκε 200 ώρες μετά τον πρώτο σεισμό στην Αντιόχεια. Έμενε σε εξαώροφο κτίριο που γκρεμίστηκε. Η διάσωσή της έγινε από ομάδα έρευνας και διάσωσης και εργάτες σε ορυχεία. Η γυναίκα βγήκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε σε πλησιέστερο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE