Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Το μήνυμά της

Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Το μήνυμά της

Η Μαρία Κορινθίου μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ηθοποιός και συνεργάτης του «Πρωινό» ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι θα λείψει για μερικές ημέρες από την εκπομπή, ενώ το απόγευμα της Τρίτης ανέβασε φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ορό και έγραψε στη λεζάντα: «All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE