ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκάλυψη Τορναρίτη για εσωκομματικές ΔΗΣΥ: «Δεν θα υπογράψω καμιά από τις τρεις υποψηφιότητες»

Αποκάλυψη Τορναρίτη για εσωκομματικές ΔΗΣΥ: «Δεν θα υπογράψω καμιά από τις τρεις υποψηφιότητες»

Σε «αποκαλύψεις» προχώρησε σήμερα (15/2) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», σχετικά με την πορεία του ΔΗΣΥ μετά την εκλογή του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης, ο κ. Τορναρίτης έκανε γνωστό ότι ο ίδιος προσωπικά δεν θα υπογράψει καμία από τις τρεις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής.

«Ο κ. Αβέρωφ είπε ότι όλα αυτά που συνέβησαν θα λεχθούν μέχρι τις εκλογές αλλά ακολουθήθηκε λανθασμένη στρατηγική, αυτό είναι σίγουρο. Εγώ προσωπικά δεν θα υπογράψω καμία από τις τρεις υποψηφιότητές γιατί δεν μπορεί και δεν είναι σωστό, θεσμικά τουλάχιστο, να ρίχνουμε λάδι σε ότι μας πλήγωσε», ανέφερε συγκεκριμένα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την πρόθεση τους για υποβολή υποψηφιότητας για την Προεδρία του ΔΗΣΥ επέδειξαν μέχρι στιγμής ο νυν πρόεδρος, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο αναπληρωτής πρόεδρος Χάρης Γεωργιάδης αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου. Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΔΗΣΥ θα πρέπει να υποβληθούν την ερχόμενη Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ενώ οι εκλογές για τα υπόλοιπα κομματικά αξιώματα θα διεξαχθούν στις 7 Μαΐου, μετά το συνέδριο του κόμματος.

Αναφορικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Πολιτικό Γραφείο ο κ. Τορναρίτης ανέφερε ότι πληγώθηκε πολύ διότι στην σημαντική αυτή συνεδρία «μαζεύτηκαν κάτι άσχετοι που δεν είχαν καμία σχέση με το ήθος του ΔΗΣΥ για να μας απειλούν και να μας προπηλακίζουν. Θα ήταν και άλλοι συνάδελφοι που θα έβγαιναν εκείνο το βράδυ υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη αλλά φοβήθηκαν. Δεν είναι αυτός ο ΔΗΣΥ και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανένα να συμπεριφερθεί ξανά με αυτό τον τρόπο».

Την ίδια στιγμή τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα διεκδικήσει αξίωμα στις εσωκομματικές εκλογές: «Δεν μπορείς να δουλεύεις για 12 μήνες και δυο μέρες πριν τις εκλογές να σου λένε ευχαριστώ για την προσφορά σου και τρεις μέρες μετά να θυμούνται συγκεκριμένη ταβέρνα, αυτό δεν το δέχομαι», είπε συγκεκριμένα.

Δειτε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Τορναρίτη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top