Έμπλεξε άσχημα 40χρονος για διακίνηση παράτυπων μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Έμπλεξε άσχημα 40χρονος για διακίνηση παράτυπων μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λευκωσία, εντόπισαν και συνέλαβαν 40χρονο.

Εναντίον του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία για εμπλοκή του σε υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθηση με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής υπηκόου τρίτης χώρας στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο ύποπτος φέρεται να ήταν διακινητής, έναντι χρηματικής αμοιβής, παράτυπων μεταναστών που ταξίδευαν από τη χώρα καταγωγής τους προς τα κατεχόμενα και στη συνέχεια στις ελεύθερες περιοχές.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE