LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο κάνοντας το ίδιο τατουάζ - Τι συμβολίζει

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο κάνοντας το ίδιο τατουάζ - Τι συμβολίζει

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και o Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο για πρώτη φορά ως σύζυγοι, κάνοντας το ίδιο τατουάζ.

Την Τρίτη, η 53χρονη σταρ, αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Affleck, «σημάδεψαν» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως αντρόγυνο κάνοντας συμπληρωματικά τατουάζ. Μια σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram δείχνει την ηθοποιό του Shotgun Wedding να επιδεικνύει το νέο της τατουάζ - το σύμβολο του απείρου που φαίνεται να έχει τα ονόματα «Jennifer» και «Ben» γραμμένα με καλλιγραφικά. Ένα βέλος περνά επίσης από τη μέση του συμβόλου, το οποίο βρίσκεται στα πλευρά της Λόπεζ.

Η Λόπεζ δημοσίευσε επίσης ένα στιγμιότυπο από το νέο τατουάζ του Affleck. Το τατουάζ του ηθοποιού έχει δύο βέλη που διασταυρώνονται μεταξύ τους. Το γράμμα «J» φαίνεται πάνω από τα διασταυρωμένα βέλη, ενώ το γράμμα «B» βρίσκεται από κάτω. Η Τζένιφερ Λόπεζ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Αφοσίωση. Ευτυχισμένος Άγιος Βαλεντίνος αγάπη μου» αναφέροντας ότι θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον στο newsletter «On the J Lo».

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Little White Chapel στο Λας Βέγκας λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 16ης Ιουλίου, μήνες μετά την αποκάλυψη του αρραβώνα τους τον Απρίλιο. Τον περασμένο μήνα, η Lopez εξομολογήθηκε ότι εκείνη και ο Affleck παραλίγο να ακολουθήσουν άλλη διαδρομή.

«Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο στη Σαβάνα, η οικογένεια θα ήταν εκεί, όλοι θα ήταν εκεί και ήταν τόσο αγχωτικό», δήλωσε η Λόπεζ στο σόου του Τζίμι Κίμελ.

«Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι, και φυσικά συνέβαινε, αλλά ένιωθα ότι ο γάμος ήταν τόσο αγχωτικός και μια μέρα ο Μπεν λέει: "Γ**α το, ας πάμε στο Λας Βέγκας και ας παντρευτούμε απόψε"». «Σκεφτόμουν "Αυτό είναι τρελό, τι κάνουμε;"» πρόσθεσε η Lopez, η οποία συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι ο Affleck ανέλαβε τα πάντα και τη διαβεβαίωσε ότι θα τα είχε κανονίσει όλα.

To spot με τον Μπεν Άφλεκ που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Super Bowl 2023

Ο ηθοποιός Μπεν Αφλεκ(Ben Affleck) πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γνωστής αμερικάνικης αλυσίδας καφέ και ντόνατς η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος στο Super Bowl 2023. Δείχνει τον 'Αφλεκ να εργάζεται σε ένα από τα υποκαταστήματα της στη Μασαχουσέτη, παραδίδοντας στους ανυποψίαστους πελάτες τις παραγγελίες τους.

Μεταξύ αυτών και η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία φτάνει με το αυτοκίνητό της στο παράθυρο παραλαβής ρωτώντας έκπληκτη τον σύζυγό της: «Τι κάνεις; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη μέρα;». Ο Μπεν 'Αφλεκ τότε ανακοινώνει στο προσωπικό: «Πρέπει να φύγω παιδιά» με την Λόπεζ να του παραγγέλνει ωστόσο ένα ντόνατ με γλάσο.

Ο ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο PEOPLE πριν από ένα μήνα παραδέχθηκε γελώντας ότι «ο κόσμος νομίζει ότι δουλεύω για αυτή την αλυσίδα καφέ». Αναφέρει επίσης ότι:«στη Βοστώνη ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση. Νομίζω ότι συνδέθηκα κάπως με αυτό και έτσι προέκυψε μια διασκεδαστική ευκαιρία για ένα διαφημιστικό, για το οποίο μάλιστα επέστρεψα στη Βοστώνη. Μετά τους αγώνες.. όλοι έπαιρναν καφέ. Πάντα συνδύαζα τον καφέ με φίλους και συζητήσεις και νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της γοητείας του».

Και ποια είναι η δική του προτίμηση στον καφέ; «Κρύο με γάλα και ζάχαρη. Μερικές φορές [χρησιμοποιώ] γάλα αμυγδάλου [αλλά]... μερικές φορές το ξεχνάω», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top