Εφτάψυχος ΑΠΟΕΛ πήρε το αιώνιο με ανατροπή και με δέκα παίκτες

Εφτάψυχος ΑΠΟΕΛ πήρε το αιώνιο με ανατροπή και με δέκα παίκτες

Η Ομόνοια βγήκε στην κόντρα απόψε με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Στο πρώτο μέρος, η Ομόνοια είχε την υπεροχή, έβγαλε πάθος, ένταση και σκόραρε με τον Ανσαριφάρντ στο 29΄ και δεν κινδύνεψε ουσιαστικά από το ΑΠΟΕΛ, το οποίο όμως έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, ισοφάρισε νωρίς, πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε μέσω VAR, με τους "πράσινους" να τα έχουν χαμένα.

Η αποβολή όμως του Καρώ, ανάγκασε τον ΑΠΟΕΛ σε οπισθοχώρηση, με την Ομόνοια να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Μάλιστα, το "τριφύλλι" όχι μόνο δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε το 1-1, αφού οι "γαλαζοκίτρινοι" σκόραραν με τον Ντάλσιο στο 85΄, πήραν ένα σπουδαίο διπλό και απέκτησαν προβάδοσμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE