Ελλάδα: Νοσηλεύτρια έδινε κρυφά ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά - Εργαζόταν ως έκτακτο προσωπικό για τον κορωνοϊό

Ελλάδα: Νοσηλεύτρια έδινε κρυφά ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά - Εργαζόταν ως έκτακτο προσωπικό για τον κορωνοϊό

Στον εισαγγελέα μετέβη η Ελληνίδα υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, για υπόθεση νοσηλεύτριας η οποία έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά.

Κατά πληροφορίες, η νοσηλεύτρια, που εργαζόταν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, ως έκτακτο προσωπικό για την Covid-19, έδινε κρυφά στα παιδιά φυτικά ζελεδάκια, τα οποία βοηθούν στον ύπνο.

Η επιμελήτρια της δομής αντιλήφθηκε το περιστατικό και το ανέφερε στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας του Κέντρου.

Μόλις ενημερώθηκε η υφυπουργός, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ενημέρωσε τον εισαγγελέα.

Όπως έγινε γνωστό, η νοσηλεύτρια είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE