Χειροπέδες σε Ελληνοκύπριο για την απόπειρα απαγωγή της 12χρονης στη Δερύνεια

Χειροπέδες σε Ελληνοκύπριο για την απόπειρα απαγωγή της 12χρονης στη Δερύνεια

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία σχετικά την υπόθεση απόπειρας απαγωγής της 12χρονης σε στάση Λεωφορείου στη Δερύνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνοκύπριο, που μετά από πληροφορίες που είχαν οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του.

Υπενθυμίζεται ότι, ενώ η 12χρονη βρισκόταν σε στάση λεωφορείου την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ένας άνδρας στάθμευσε το όχημά του μπροστά της, καλώντας την να μπει στο αμάξι.

Οι δάσκαλοι του σχολείου που βρίσκονταν στο σημείο, παρατήρησαν την ασυνήθιστη κίνηση του αυτοκινήτου, σηκώθηκαν να δουν τι συμβαίνει και τρόμαξαν τον άντρα.

Οι γονείς της 12χρονης προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, η μητέρα της 12χρονης, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε το περιστατικό.

Από εβδομάδας τα ονόματα για διορισμούς, δηλώνει συνεργάτης του Χριστοδουλίδη

Σταμάτησαν φορτηγό για έλεγχο καυσίμων - Το 'σκασε ο οδηγός γιατί έβαλε πετρέλαιο θέρμανσης αντί κίνησης - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Φίλαθλος υπέστη ανακοπή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Στο «τσακ» τον έσωσε η ιατρική ομάδα του ΓΣΠ

«Ντου» Αστυνομίας σε αποθήκη - Βρήκαν κλεμμένους καταλύτες και ηλεκτρικά είδη - Φωτογραφία

Φίλαθλος πέταξε αντικείμενο προς διαιτητή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Τον πήρανε στο Τμήμα και αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE