Εντόπισε 200 κουτιά με χιλιάδες κροτίδες η Αστυνομία - Ανακρίνεται 19χρονος

Εντόπισε 200 κουτιά με χιλιάδες κροτίδες η Αστυνομία - Ανακρίνεται 19χρονος

Εναντίον ενός 19χρονου, διεξάγονται ανακρίσεις, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τον Περί Εκρηκτικών Υλών Νόμο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκαν 200 χάρτινα κουτιά, που περιείχαν συνολικά 6,000 κροτίδες.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν από μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για είδη πυροτεχνίας, η εισαγωγή, κατοχή και χρήση των οποίων απαγορεύεται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες για τις παγκύπριες εξετάσεις – Αυξάνεται το όριο ηλικίας σε ειδικές δομές

ΠτΔ: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες για τις παγκύπριες εξετάσεις – Αυξάνεται το όριο ηλικίας σε ειδικές δομές

Στα 22 χρόνια επεκτείνεται η φοίτηση στην ειδική εκπαίδευση, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ αναφορά έκανε και στο γεγονός ότι οι παγκύπριες εξετάσεις θα γίνουν φέτος σε κλιματιζόμενες, όπως και στη μείωση της ανεργίας των νέων.

BEST OF TOTHEMAONLINE