Αγανακτισμένο το Κόμμα για τα ζώα - Ζητάει ξανά το κλείσιμο του ζωολογικού Κήπου Λεμεσού

Αγανακτισμένο το Κόμμα για τα ζώα - Ζητάει ξανά το κλείσιμο του ζωολογικού Κήπου Λεμεσού

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου συνεχίζει τις διαμαρτυρίες (η Τρίτη κατά σειρά) όσον αφορά το θέμα του οριστικού κλεισίματος του ζωολογικού Κήπου Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσουμε να πεθάνουν άλλα ζώα εντός του ζωολογικού κήπου.

Είμαστε αγανακτισμένοι γιατί μέχρι σήμερα δεν είδαμε τις οποιεσδήποτε έρευνες και ή πορίσματα που να αφορούν τους αίτιους και τα αιτιατά όσον αφορά τον θάνατο των ζώων εντός του ζωολογικού κήπου.

Ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και η ώρα 15:00 στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκτός από το Κόμμα για τα Ζωα Κύπρου, το Κίνημα οικολόγων – συνεργασία πολιτών, το Κίνημα ‘Ενεργώ’, η Φωνή για τα Ζώα Κύπρου, το Catpaws, Hope for Homeless Cyprus, ακτιβιστές όπως και άλλοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες και οργανωμένες ομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE