LIFESTYLE

Eurovision - Ελλάδα: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Ελλάδα, ελπίζω να φέρω τη νίκη» είπε ο 16χρονος Βίκτορ

Eurovision - Ελλάδα: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Ελλάδα, ελπίζω να φέρω τη νίκη» είπε ο 16χρονος Βίκτορ

O Victor Vernicos είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023 και όπως δήλωσε, «τρελάθηκε» από τη χαρά του, όταν του το ανακοίνωσαν.

Μιλώντας στην κάμερα του, ο Victor Vernicos είπε: «Ξεκίνησα να τραγουδάω από πολύ μικρός και είχα πολλές επιρροές από την οικογένειά μου. Άρχισα να γράφω τραγούδια από τα 11 μου. Έγραψα το "What they say" 6 μήνες μετά που είχα μια πολύ αγχώδη εμπειρία, ήταν η πρώτη φορά που είχα νιώσει πολύ έντονα άγχος, είχε να κάνει με τη μουσική και την καριέρα μου».

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision χάρηκα πάρα πολύ, τρελάθηκα. Είναι πολύ τιμητικό και ελπίζω να εμπνεύσω και άλλα παιδιά να κυνηγήσουν αυτό που αγαπούν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Ελλάδα όπως κάνω μέχρι στιγμής, ελπίζω να φέρω τη νίκη» πρόσθεσε.

Ποιος είναι ο Victor Vernicos

Ο Victor Vernicos είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Επιτροπή της ΕΡΤ, σε συνεργασία με την 70μελή Επιτροπή Κοινού, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στη διαδικασία επιλογής, κατέληξαν στο τραγούδι «What They Say».

Μιλώντας για αυτό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο Βίκτωρας Βερνίκος, δήλωσε: «Το είδος του τραγουδιού συνδυάζει πάρα πολλά είδη μουσικής, είναι μια μπαλάντα που είναι συναισθηματική αλλά παράλληλα είναι και φεστιβαλική. Είναι ο ύμνος των εσωτερικών σκέψεων του άγχους, είναι όλο δικό μου. Το έγραψα στα 14 μου τον Απρίλιο του 2021».

Το κομμάτι που επέλεξε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα είναι δική του σύνθεση. Το έγραψε σε ηλικία 14 ετών. Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του, γράφει από μικρός μόνος του όλα του τα τραγούδια.

«Το έχω γράψει εγώ, εγώ έκανα την παραγωγή, ασχολούμαι με τη μουσική από τα 4 μου όταν άρχισα μαθήματα πιάνου. Άρχισα να γράφω δικά μου τραγούδια στα 11 μου χρόνια και βγάζω κάτι πάρα πολύ αληθινό από μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να επιλεχθεί για τη Eurovision.

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Πλέον, ο 16χρονος καλλιτέχνης ανήκει στο δυναμικό της Panik Records. Είναι ανιψιός της Μαρίνας Βερνίκου και αυτό το διάστημα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και live performance με τη Νίνα Λοτσάρη.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top