Συναντήθηκε με τον Ισπανό Πρέσβη ο Προέδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών

Συναντήθηκε με τον Ισπανό Πρέσβη ο Προέδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ισπανίας Angel Lossada είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αβέρωφ Νεοφύτου.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι κατά τη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην Ισπανία.

Επίσης ο κ. Νεοφύτου ενημέρωσε τον Ισπανό Πρέσβη για την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και τους θετικούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης που έχουν καταγραφεί πρόσφατα.

Ανέπτυξε επίσης τη θέση της Κύπρου ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή, ρόλος ο οποίος μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με την επίλυση του κυπριακού προβλήματος, όπως τόνισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE