Συναντήθηκε με τον Ισπανό Πρέσβη ο Προέδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών

Συναντήθηκε με τον Ισπανό Πρέσβη ο Προέδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ισπανίας Angel Lossada είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αβέρωφ Νεοφύτου.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι κατά τη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στην Ισπανία.

Επίσης ο κ. Νεοφύτου ενημέρωσε τον Ισπανό Πρέσβη για την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και τους θετικούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης που έχουν καταγραφεί πρόσφατα.

Ανέπτυξε επίσης τη θέση της Κύπρου ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή, ρόλος ο οποίος μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με την επίλυση του κυπριακού προβλήματος, όπως τόνισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE