ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Που μπορείς να επικοινωνήσεις το Σαββατοκυρίακο για εφημερεύων προσωπικό ιατρό - Στοιχεία ανά επαρχία

Που μπορείς να επικοινωνήσεις το Σαββατοκυρίακο για εφημερεύων προσωπικό ιατρό - Στοιχεία ανά επαρχία

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ενημερώνει το κοινό για τα στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών εφημερίας προσωπικού ιατρού (ΠΙ) ανά επαρχία κατά τα Σαββατοκύριακα 11-12, 18-19, 25-26 και την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023.

Ο ΟΑΥ σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι τα στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών εφημερίας ΠΙ θα προσαρμόζονται σε μηνιαία βάση και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ (www.gesy.org.cy) καθώς και στους επίσημους λογαριασμούς του Οργανισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι Υπηρεσίες Εφημερίας προσωπικού ιατρού παρέχονται σε ενήλικες και παιδιά οι οποίοι είναι δικαιούχοι του ΓεΣΥ κατά τα Σαββατοκύριακα και τις Δημόσιες Αργίες και αφορούν στην παροχή φροντίδας υγείας για έκτακτα προβλήματα όπως είναι η οξεία έναρξη ανησυχητικών συμπτωμάτων, ο απότομος και έντονος πόνος, η επιδείνωση συμπτωμάτων σοβαρής χρόνιας ασθένειας, ο υψηλός πυρετός που συνοδεύεται από άλλα συμπτώματα.

Διευκρινίζεται ότι οι δικαιούχοι δεν πρέπει να απευθύνονται στις υπηρεσίες εφημερίας ΠΙ για προϋπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις, έκδοση επαναλαμβανόμενων συνταγών, έκδοση παραπεμπτικών σε άλλες υπηρεσίες του ΓεΣΥ ή στις περιπτώσεις που δεν έχουν τον χρόνο να επισκεφθούν τον Προσωπικό Ιατρό τους.

Οι ώρες λειτουργίας των υπηρεσιών είναι τα Σάββατα από 09.00 έως 17.00, ενώ τις Κυριακές και τις δημόσιες αργίες από 15.00 έως 19.00.

Για την εξυπηρέτησή τους, οι δικαιούχοι επικοινωνούν τηλεφωνικώς με τις υπηρεσίες εφημερίας ΠΙ της επαρχίας τους κατά τις ώρες λειτουργίας των υπηρεσιών εφημερίας. Κατόπιν αξιολόγησης του προβλήματος υγείας, διευθετείται ραντεβού εντός της ημέρας και των ωρών λειτουργίας των υπηρεσιών εφημερίας. Τονίζεται ότι, για την εύρυθμη εξυπηρέτηση των δικαιούχων, οι υπηρεσίες λειτουργούν μόνο με προγραμματισμένα ραντεβού.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top