Θα πάτε Τρόοδος; Αυτή είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Τι συστήνει στους οδηγούς η Αστυνομία

Θα πάτε Τρόοδος; Αυτή είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Τι συστήνει στους οδηγούς η Αστυνομία

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, εκατοντάδες Κύπριοι αναμένεται σήμερα (18/2) να κατακλύσουν τα ορεινά και να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς στα χιόνια.

Όμως, ποια είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο; Είναι όλοι οι δρόμοι ανοικτοί για το κοινό και τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί;

Σύμφωνα με την πρωινή αναφορά για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο από την Αστυνομία, πάντως, δεν καταγράφει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Στο ορεινό οδικό δίκτυο, προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού λόγω παγετού που πιθανό να υπάρχει, οι δρόμοι μπορεί να είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE