Τρόμος στη Βαρκελώνη -Μασκοφόροι άνοιξαν πυρ σε ξενοδοχείο στη Ράμπλα

Τρόμος στη Βαρκελώνη -Μασκοφόροι άνοιξαν πυρ σε ξενοδοχείο στη Ράμπλα

Πανικός επικράτησε στη Βαρκελώνη νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, όταν δύο μασκοφόροι εισέβαλαν σε ξενοδοχείο στη Ράμπλα και άνοιξαν πυρ.

Τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στον περίφημο πεζόδρομο στο κέντρο της Βαρκελώνης, το πιο τουριστικό σημείο της πόλης.

Οι δύο μασκοφόροι μπήκαν στο Silken Hotel και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των πελατών, για άγνωστο λόγο έως τώρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, αρκετά άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας από αυτούς σοβαρά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποιοι έχουν τραυματιστεί και με μαχαίρι, πέρα από τα πυρά.

Μετά από την έφοδο, οι δράστες διέφυγαν, αλλά ο ένας από αυτούς έχει ήδη συλληφθεί, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί ξέσπασαν μετά από απόπειρα ληστείας ξένου τουρίστα.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE